variable @screen-xs-max is undefined in file /hosting/huisontruiming-regionaal.nl/public_html/lcms2/default_templates/formulier/nieuwsbrief/style.less in style.less on line 11, column 31
09|       display:inline-block;      
10|       vertical-align:middle;
11|       @media (max-width:@screen-xs-max){
12|         width:70%;
13|         vertical-align:bottom;
14|       }
Bijzondere verzameling gedoneerd aan Brouwerij Arcen - Huis ontruimen - Huisontruiming Regionaal
085-4014491
Huisontruiming Regionaal komt allerlei verzamelingen tegen, zoals postzegels, paraplu's en botervloten. Echter, afgelopen week kwamen wij wel een heel bijzondere verzameling tegen in een huis, namelijk.......
Naar overzicht

Bijzondere verzameling gedoneerd aan Brouwerij Arcen

10 augustus 2016 Huisontruiming Regionaal komt allerlei verzamelingen tegen, zoals postzegels, paraplu's en botervloten. Echter, afgelopen week kwamen wij wel een heel bijzondere verzameling tegen in een huis, namelijk.......


bierglazen! De voormalige bewoner van het huis spaarde alles wat met bier te maken had, met name items van het merk Hertog Jan. 
Na zijn overlijden nam de familie contact op met de Brouwerij van Hertog Jan in Arcen met de vraag of zij interesse hadden in de verzameling.
Hier had de brouwerij wel oren naar. Meester-brouwer Gerard van den Broek sprong direct in zijn auto en reed met volle vaart richting de randstad. 
Medewerkers van Huisontruiming Regionaal stonden hem al bij het huis op te wachten en hielpen bij het inpakken van de kostbare verzameling.
Uiteindelijk is Gerard met een wagen vol teruggereden naar het zuiden. De verzameling zal in de brouwerij in Arcen te bewonderen zijn. 

Deel dit bericht

Service