variable @screen-xs-max is undefined in file /hosting/huisontruiming-regionaal.nl/public_html/lcms2/default_templates/formulier/nieuwsbrief/style.less in style.less on line 11, column 31
09|       display:inline-block;      
10|       vertical-align:middle;
11|       @media (max-width:@screen-xs-max){
12|         width:70%;
13|         vertical-align:bottom;
14|       }
Gouden ring van moeder teruggegeven - Huis ontruimen - Huisontruiming Regionaal
085-4014491
Een mooi staaltje integriteit en het nakomen van onze visie! Namelijk dat spullen terug worden gegeven aan de rechtmatige eigenaar!
Naar overzicht

Gouden ring van moeder teruggegeven

15 januari 2020 Een mooi staaltje integriteit en het nakomen van onze visie! Namelijk dat spullen terug worden gegeven aan de rechtmatige eigenaar!


Na de huisontruiming welke wij hebben uitgevoerd, werden wij gebeld door een van onze medewerkers dat er in de oude platenspeler, in het laatje een gouden ring verstopt lag. We zijn onmiddellijk in ons klantenbestand gaan zoeken, naar wie de ring toe moest. Na wat geslaagde zoekacties, hebben wij de klant opgebeld en medegedeeld dat de ring afgehaald kon worden op onze hoofdvestiging te Zoeterwoude. 
De desbetreffende klant was uitzinnig van vreugde, toen hij dit hoorde en kwam enkele dagen hierna de ring afhalen! Wat zijn wij dan ook trots op onze integere medewerkers, welke naar alle eerlijkheid gehandeld hebben. De energie die wij krijgen van dit soort zaken, is dan ook onbeschrijvelijk. De oude trouwring van de moeder met veel emotionele waarde teruggeven is dan ook het minste wat je kan doen! Een beter begin van 2020, kunnen wij en onze klant niet wensen! 

Deel dit bericht

Service