variable @screen-xs-max is undefined in file /hosting/huisontruiming-regionaal.nl/public_html/lcms2/default_templates/formulier/nieuwsbrief/style.less in style.less on line 11, column 31
09|       display:inline-block;      
10|       vertical-align:middle;
11|       @media (max-width:@screen-xs-max){
12|         width:70%;
13|         vertical-align:bottom;
14|       }
Granaat gevonden tijdens huisontruiming - Huis ontruimen - Huisontruiming Regionaal
085-4014491
Bij het inpakken van alle veilingspullen ter voorbereiding van de huisontruiming van een groot huis in Den-Haag zagen we achter de zolderdeur een anti-tank granaat zagen staan.....Oeps.... Alle werknemers het huis uit en de meldkamer van de politie gebeld.
Naar overzicht

Granaat gevonden tijdens huisontruiming

08 december 2015 Bij het inpakken van alle veilingspullen ter voorbereiding van de huisontruiming van een groot huis in Den-Haag zagen we achter de zolderdeur een anti-tank granaat zagen staan.....Oeps.... Alle werknemers het huis uit en de meldkamer van de politie gebeld.


Zij hebben een politie-eenheid naar het adres toegezonden om eerst te kijken waar het om ging. Omdat de granaat er behoorlijk " echt"  uitzag hebben zij de wapen (forensisch) expert van de afdeling Wapens & Explosieven van de eenheid Den-Haag ingeschakeld. De expert kwam gistermiddag ook naar het huis. Hij heeft foto' s gemaakt van de granaat. Hij vertelde dat de blauwe kleur doet vermoeden dat het om een oefen-granaat gaat maar dat er criminele organisaties uit het Oostblok ook werken met granaten met een blauwe kleur die wel explosieven bevatten. Het was niet helemaal uit te sluiten dat het hier om een echte oefengranaat ging. 
De expert heeft foto' s gemaakt van de granaat en heeft vanochtend overleg gehad met de EOD. Die vertelde dat het toch om een oefengranaat ging. De wapenexpert heeft onder begeleiding van mijzelf vanochtend de granaat uit het huis opgehaald en meegenomen ter vernietiging.

Aankomende week kunnen we weer veilig verder met de huisontruiming werkzaamheden in het huis.

Deel dit bericht

Service