variable @screen-xs-max is undefined in file /hosting/huisontruiming-regionaal.nl/public_html/lcms2/default_templates/formulier/nieuwsbrief/style.less in style.less on line 11, column 31
09|       display:inline-block;      
10|       vertical-align:middle;
11|       @media (max-width:@screen-xs-max){
12|         width:70%;
13|         vertical-align:bottom;
14|       }
Huisontruiming Regionaal naar Blijdorp - Huis ontruimen - Huisontruiming Regionaal
085-4014491
Een van onze kenmerken is dat Huisontruiming Regionaal veel doet voor goede doelen zo ook voor “vinyl voor elkaar”. Door middel van het inzamelen en verkopen van Lp’s steunt "Vinyl voor Elkaar" kinderen, en daarmee ook de gezinnen, die een extra beetje hulp goed kunnen gebruiken.
Naar overzicht

Huisontruiming Regionaal naar Blijdorp

10 maart 2017 Een van onze kenmerken is dat Huisontruiming Regionaal veel doet voor goede doelen zo ook voor “vinyl voor elkaar”. Door middel van het inzamelen en verkopen van Lp’s steunt "Vinyl voor Elkaar" kinderen, en daarmee ook de gezinnen, die een extra beetje hulp goed kunnen gebruiken.


Huisontruiming Regionaal doneert de gevonden lp’s in huizen aan “vinyl voor elkaar” en levert daarbij een geweldige bijdrage. Frank Schild initiatiefnemer van Vinyl voor elkaar, heeft zieke kinderen en hun gezinnen uitgenodigd voor een leuke dag in dierentuin Blijdorp in Rotterdam. Omdat wij zo’n grote bijdrage leveren is Huisontruiming regionaal ook uitgenodigd, om samen met de 160 mensen op zondag 9 April een geweldige dag te beleven in dierentuin Blijdorp. We hebben er zin in!

Deel dit bericht

Service