variable @screen-xs-max is undefined in file /hosting/huisontruiming-regionaal.nl/public_html/lcms2/default_templates/formulier/nieuwsbrief/style.less in style.less on line 11, column 31
09|       display:inline-block;      
10|       vertical-align:middle;
11|       @media (max-width:@screen-xs-max){
12|         width:70%;
13|         vertical-align:bottom;
14|       }
Nieuwe vrachtwagen Huisontruiming Regionaal - Huis ontruimen - Huisontruiming Regionaal
085-4014491
Het heeft enige tijd geduurd, maar dan heb je ook wat...
Naar overzicht

Nieuwe vrachtwagen Huisontruiming Regionaal

04 juli 2016 Het heeft enige tijd geduurd, maar dan heb je ook wat...


Met enige trots kunnen wij melden dat Huisontruiming Regionaal  sinds vandaag rond rijdt in een gloednieuwe Mercedes vrachtwagen. Voorzien van de nieuwste technische snufjes is deze nieuwe aanwinst klaar voor gebruik. Bij verhuizingen, maar ook bij het wegbrengen van veilingspullen of spullen voor de Marktplaatshelper zal de vrachtwagen worden ingezet. De laadklep van deze vrachtwagen hoeft niet meer bediend te worden met afstandbediening, maar kan uitgelegd worden als een soort van paardentrailer-klep, waardoor de medewerkers alles rollend naar binnen kunnen vervoeren. Om de helling niet te steil te laten worden, kan de vrachtwagen zelfs verlaagd worden. 
Al met al een fantastische wagen, waar Huisontruiming Regionaal de komende jaren zeer veel plezier aan hoopt te beleven.
Bedankt Cock Smit van Mercedes Benz voor het onderstel en de geweldige coördinatie en bedankt Carmelo Calma van Karhof Carrosserieën voor de fantastische opbouw!

Deel dit bericht

Service