variable @screen-xs-max is undefined in file /hosting/huisontruiming-regionaal.nl/public_html/lcms2/default_templates/formulier/nieuwsbrief/style.less in style.less on line 11, column 31
09|       display:inline-block;      
10|       vertical-align:middle;
11|       @media (max-width:@screen-xs-max){
12|         width:70%;
13|         vertical-align:bottom;
14|       }
Opruimkriebels? - Huis ontruimen - Huisontruiming Regionaal
085-4014491
Ook zo'n zin in het Voorjaar? Start eens heerlijk met het voorjaar door op te ruimen in uw huis met hulp van onze Opruimcoach !
Naar overzicht

Opruimkriebels?

23 maart 2018 Ook zo'n zin in het Voorjaar? Start eens heerlijk met het voorjaar door op te ruimen in uw huis met hulp van onze Opruimcoach !


Heeft u een huis, zolder of berging die nodig opgeruimd moeten worden, maar ziet u er als een berg tegenop om te beginnen of bent u lichamelijk niet in de gelegenheid om dit zelf uit te voeren? Of gaat u kleiner wonen en kunt u niet kiezen welke inboedel u wel en niet mee wilt verhuizen? Onze opruimcoach helpt u graag met opruimen en keuzes maken.
 
Alle spullen in de betreffende ruimte in huis worden met u doorgenomen. Alle spullen worden geselecteerd op wat blijft, wat weg kan en waar u nog over twijfelt. U blijft bij alle beslissingen de regie houden, u wordt hierbij echter geholpen door onze opruimcoach. U staat er niet alleen voor!
 
Als de spullen die weg mogen zijn geselecteerd, dan kan de opruimcoach ook zorgen voor het afvoeren van deze spullen. Als de spullen nog goed zijn, dan krijgen deze spullen een tweede kans via de goede doelen en overige organisaties waarmee wij samenwerken en als het niet meer bruikbaar is, dan wordt dat door ons afgevoerd.

Voor wie is de opruimcoach bedoeld?
Heeft u teveel spullen, een gebrek aan overzicht of tijd of bent u zelf niet in de gelegenheid om het lichamelijk uit te voeren? Zoekt u meer rust en ruimte in uw eigen huis? Dan is de opruimcoach een uitkomst voor u.

Hulp van de opruimcoach bij een seniorenverhuizing
Wanneer u gaat verhuizen helpt onze opruimcoach u gedurende het gehele verhuistraject bij praktische zaken als:
het gezamenlijk uitzoeken en opruimen van uw spullen in uw oude huis
het gezamenlijk uitpakken en inruimen van uw spullen in uw nieuwe huis
het regelen en organiseren bij de professionele verhuizing door ons bedrijf 
Tijdens de verhuizing heeft de opruimcoach de leiding en is hij of zij uw aanspreekpunt.

Werkwijze
Tijdens een vrijblijvend en oriënterend gesprek, inventariseren wij de mogelijke problemen en wensen. Na afloop ontvangt u een gratis offerte en een plan van aanpak. Als u hiermee akkoord bent, dan plannen wij gelijk de eerste afspraak in.

Deel dit bericht

Service