variable @screen-xs-max is undefined in file /hosting/huisontruiming-regionaal.nl/public_html/lcms2/default_templates/formulier/nieuwsbrief/style.less in style.less on line 11, column 31
09|       display:inline-block;      
10|       vertical-align:middle;
11|       @media (max-width:@screen-xs-max){
12|         width:70%;
13|         vertical-align:bottom;
14|       }
Schoonmaken plaats lijkvinding - Huis ontruimen - Huisontruiming Regionaal
085-4014491
Vanochtend heb ik op uitnodiging van Monuta regio Leiden e.o. een presentatie gegeven m.b.t. de plek lijkvinding schoonmaken. Huisontruiming Regionaal is gespecialiseerd in het (spoedig) schoonmaken en volledig reinigen van huizen waar lijkvinding heeft plaats gevonden. Bewoners die voor langere tijd dood in de woning hebben gelegen komt vaker voor dan u denkt. Hierbij moet u denken aan bewoners die een acute hartaanval of een ongeluk in het huis hebben gehad. Maar u kan ook denken aan bewoners die in huis zelfmoord hebben gepleegd. Niet altijd wordt het overlijden tijdig ontdekt. Dit kan door allerlei omstandigheden dagen en soms weken duren voordat de lijkvinding plaatsvindt.
Naar overzicht

Schoonmaken plaats lijkvinding

21 januari 2015 Vanochtend heb ik op uitnodiging van Monuta regio Leiden e.o. een presentatie gegeven m.b.t. de plek lijkvinding schoonmaken. Huisontruiming Regionaal is gespecialiseerd in het (spoedig) schoonmaken en volledig reinigen van huizen waar lijkvinding heeft plaats gevonden. Bewoners die voor langere tijd dood in de woning hebben gelegen komt vaker voor dan u denkt. Hierbij moet u denken aan bewoners die een acute hartaanval of een ongeluk in het huis hebben gehad. Maar u kan ook denken aan bewoners die in huis zelfmoord hebben gepleegd. Niet altijd wordt het overlijden tijdig ontdekt. Dit kan door allerlei omstandigheden dagen en soms weken duren voordat de lijkvinding plaatsvindt.


Huisontruiming Regionaal kan binnen 24 uur de plaats van lijkvinding op respectvolle en vakkundig manier ontruimen, schoonmaken en reinigen.Met onze middelen kunnen wij zorgen voor het verwijderen van bloed, geur en lichaamsvocht. De plek waar de bewoner gevonden is, ontruimen wij. De vloerbedekking, matras, vloer etc. die besmet is wordt verwijderd. Wanneer er sprake is van bijzondere omstandigheden en ingrijpende incidenten, kan het werken op een overlijdenslocatie grote emotionele impact hebben en is kennis van zaken vereist. De professionals van Huisontruiming Regionaal beschikken onder alle denkbare omstandigheden, over de kennis, de vaardigheden en de materialen om een plaats lijkvinding c.q. huis weer toegankelijk te maken voor familie. Of het nu gaat om een vinding, suïcide, ongeval of een misdrijf.

Ik vond goed gehoor bij de Monuta medewerkers en zij weten ons bedrijf te vinden als zij bovenstaande tegenkomen of een oproep ontvangen van nabestaanden.
Ondanks het onderwerp was het een gezellig uurtje met veel informatie en hernieuwde contacten. 
Voor meer informatie over dit onderwerp kan u onze extra pagina op de website bekijken. Zie onder het tabblad: Diensten - Schoonmaken plaats lijkvinding

Deel dit bericht

Service