variable @screen-xs-max is undefined in file /hosting/huisontruiming-regionaal.nl/public_html/lcms2/default_templates/formulier/nieuwsbrief/style.less in style.less on line 11, column 31
09|       display:inline-block;      
10|       vertical-align:middle;
11|       @media (max-width:@screen-xs-max){
12|         width:70%;
13|         vertical-align:bottom;
14|       }
Voedselbank neemt grote hoeveelheid voedsel in ontvangst van Woningontruiming Regionaal - Huis ontruimen - Huisontruiming Regionaal
085-4014491
Niet alleen nog bruikbare meubels en overige inboedel krijgen een tweede leven via de goede doelen waarmee Woningontruiming Regionaal samenwerkt, maar dat geldt ook voor voedsel! Oók dat krijgt weer een herbestemming!
Naar overzicht

Voedselbank neemt grote hoeveelheid voedsel in ontvangst van Woningontruiming Regionaal

03 maart 2015 Niet alleen nog bruikbare meubels en overige inboedel krijgen een tweede leven via de goede doelen waarmee Woningontruiming Regionaal samenwerkt, maar dat geldt ook voor voedsel! Oók dat krijgt weer een herbestemming!


Voedsel dat we tijdens de woningontruimingen vinden en dat nog voor langere tijd houdbaar is geven wij ook een herbestemming. En zeker de hoeveelheid die wij in een woning nabij de Haarlemmermeer hebben aangetroffen. Aangezien er heel veel armoede is in ons eigen kikkerlandje, is weggooien géén optie wat ons betreft! Daarom hebben wij contact gezocht met de Voedselbank in de Haarlemmermeer en de heren hebben het maar wat graag opgehaald. Inmiddels zijn vele gezinnen blij gemaakt met potgroenten, tonijn in blik, knakworstjes, crackers, zakjes pinda's en nog veel meer. Na afloop lieten zij ons weten erg dankbaar te zijn. Wat een geweldig werk hebben wij toch!

Flink aantal kratten met bruikbaar voedsel voor de Voedselbank Haarlemmermeer

Deel dit bericht

Service