variable @screen-xs-max is undefined in file /hosting/huisontruiming-regionaal.nl/public_html/lcms2/default_templates/formulier/nieuwsbrief/style.less in style.less on line 11, column 31
09|       display:inline-block;      
10|       vertical-align:middle;
11|       @media (max-width:@screen-xs-max){
12|         width:70%;
13|         vertical-align:bottom;
14|       }
Workshop 'Hoe herken in waardevolle spullen' voor Huisontruiming Regionaal - Huis ontruimen - Huisontruiming Regionaal
085-4014491
Vorige week donderdagavond rwaren medewerkers en regiomanagers van Huisontruiming Regionaal te gast bij het Leidse veilinghuis Onder de Boompjes. Huisontruiming Regionaal werkt samen met dit veilinghuis, die waardevolle spullen uit de ontruimde woningen in opdracht van de familie veilt.
Naar overzicht

Workshop 'Hoe herken in waardevolle spullen' voor Huisontruiming Regionaal

16 februari 2015 Vorige week donderdagavond rwaren medewerkers en regiomanagers van Huisontruiming Regionaal te gast bij het Leidse veilinghuis Onder de Boompjes. Huisontruiming Regionaal werkt samen met dit veilinghuis, die waardevolle spullen uit de ontruimde woningen in opdracht van de familie veilt.


Tijdens offerte afspraken en het ontruimen van de huizen van onze klanten, komen wij zo nu en dan waardevolle boedel tegen. In veel gevallen heeft de familie echter géén idee, dat is waarom onze regiomanagers de  erven hierop wijzen en bieden wij aan deze spullen aan te bieden bij een gerenommeerd veilinghuis, zodat het daar verkocht kan worden. Om deze waardevolle spullen te kunnen herkennen, beschikken onze regiomanagers en medewerkers over basiskennis. In de loop der jaren hebben onze regiomanagers de nodige ervaring opgedaan, maar deze kennis willen we wel bijhouden. Taxateur en veilingmeester mr Pieter-Gerrit Binkhorst van Veilinghuis Onder de Boompjes te Leiden was zo gastvrij om ons te ontvangen en een workshop te geven 'Hoe herken ik waardevolle spullen?'.

Na een interessante presentatie van Pieter-Gerrit was er tevens gelegenheid om het antiek te bekijken dat opgesteld staat in de ruimtes van het veilinghuis voor de veiling van aankomende dagen. Na afloop van de informatieve avond kreeg iedereen een loep cadeau om de edelmetalen nader te kunnen bekijken en is onze workshop bevestigd met een certificaat.

Voor diegene die nog niet weet hoe wij met waardevolle spullen omgaan, onze werkwijze is als volgt: Tijdens onze offerte afspraak, fotograferen wij de mogelijke veilingspullen voor de veilingmeester en vragen wij of het inderdaad veilingwaardig is. Zo ja, dan wordt deze boedel na de ontruiming door ons bij het veilinghuis gebracht. Na inbreng ontvangt de klant via de mail een inbrenglijst van het veilinghuis en als het verkocht is een opbrengstlijst. De opbrengst van de veiling minus de kosten en provisie van het veilinghuis wordt op de rekening van de nabestaanden gestort.

Deel dit bericht

Service