085-4014491

Daarom bieden wij - samen met MarktplaatsHelper B.V. een gecombineerde verkoop- en ontruiming service !


MarktplaatsHelper / Inboedel verkopen


Soms kom je voor de lastige situatie te staan waarin je in korte tijd een huis moet leegruimen. Dit vraagt een persoonlijke en zorgvuldige aanpak.
Dierbare bezittingen wil je graag zelf bewaren. Maar wat doe je met de waardevolle meubels of andere items die een tweede leven verdienen en waar je zelf geen ruimte meer voor hebt? Deze boedel wil je niet zomaar weggeven of weggooien, maar je hebt ook geen tijd om alles zelf te verkopen.

Daarom bieden wij – samen met Marktplaatshelper B.V. – een gecombineerde verkoop- en ontruiming service.
 

Gecombineerde verkoop- en ontruiming service


Wij hebben als Huisontruiming Regionaal een samenwerkingsverband met de specialist in Nederland op het gebied van het verkopen van goede kwaliteit en duurzame inboedel: MarktplaatsHelper ! 

De aanpak van Marktplaatshelper is eenvoudig. De verkoop wordt gedaan in 3 stappen:
*Online
*Verkoop
*Opbrengst
 

Selecteren van spullen


Nadat jij de dierbare spullen die je zelf wilt bewaren uit het huis hebt gehaald, kun je aangeven welke meubels en overige items volgens jou nog een verkoopwaarde hebben. Huisontruiming Regionaal B.V. kan je hierin bijstaan; de regiomanager van Huisontruiming Regionaal weet welke spullen via MarktplaatsHelper kunnen worden verkocht.

Zodra de keuze door jou is gemaakt, zal Huisontruiming Regionaal B.V. ervoor zorgen dat jouw inboedel naar de MarktplaatsHelper winkel bij jou in de buurt worden gebracht.


Ontruimen van het huis


Nadat  jouw verkoopbare items door Huisontruiming Regionaal B.V. naar MarktplaatsHelper zijn gebracht, gaat Huisontruiming Regionaal verder met het leegmaken van het huis. De inboedel die in de woning is achter gebleven en niet voor verkoop in aanmerking komen, worden zoveel mogelijk hergebruikt via de goede doelen waar wij mee samenwerken.
 

Tarieven


Ontruimen kost geld, maar het verkopen van spullen levert juist geld op. Hierdoor wordt de gecombineerde verkoop- en ontruiming service extra aantrekkelijk voor jou.

MarktplaatsHelper - Huisontruiming Regionaal
MarktplaatsHelper / Inboedel verkopen
› Overzicht van alle regiomanagers

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491