variable @screen-xs-max is undefined in file /hosting/huisontruiming-regionaal.nl/public_html/lcms2/default_templates/formulier/nieuwsbrief/style.less in style.less on line 11, column 31
09|       display:inline-block;      
10|       vertical-align:middle;
11|       @media (max-width:@screen-xs-max){
12|         width:70%;
13|         vertical-align:bottom;
14|       }
Huisontruiming Regionaal steunt het KWF - Huis ontruimen - Huisontruiming Regionaal
085-4014491
Huisontruiming Regionaal helpt graag de medemens, want door ons werk kunnen wij veel andere mensen helpen met de nog bruikbare meubels en overige inboedel uit de huizen die wij leeg ruimen. Daar houdt het echter niet op. Sinds enige jaren zijn wij KWF zakenvriend en ondersteunen wij het onderzoek naar melanoom, dé meest dodelijke vorm van huidkanker. Jaarlijks overlijden zo'n 800 mensen aan deze vreselijke ziekte.
Naar overzicht

Huisontruiming Regionaal steunt het KWF

22 juni 2015 Huisontruiming Regionaal helpt graag de medemens, want door ons werk kunnen wij veel andere mensen helpen met de nog bruikbare meubels en overige inboedel uit de huizen die wij leeg ruimen. Daar houdt het echter niet op. Sinds enige jaren zijn wij KWF zakenvriend en ondersteunen wij het onderzoek naar melanoom, dé meest dodelijke vorm van huidkanker. Jaarlijks overlijden zo'n 800 mensen aan deze vreselijke ziekte.


Totaal zijn er ruim 550 zakenvrienden die met het geld dat zij inzamelen het KWF de gelegenheid geeft om specifiek onderzoek te doen naar deze heftige vorm van huidkanker. Dit onderzoek is heel meetbaar, omdat het onderzoek heel specifiek is, hierdoor is het voor bedrijven als Huisontruiming Regionaal interessant een bijdrage te leveren. Je wordt persoonlijk op de hoogte gehouden wat er met jouw geld gedaan wordt en zo wordt het resultaat helder en zie je wat ermee bereikt wordt.

Er zijn recentelijk medicijnen ontwikkeld die uitgezaaide melanomen kunnen bestrijden, maar helaas worden de meeste tumoren na enige tijd resistent tegen de medicatie. Professor Daniel Peeper en zijn team van het Antoni van Leeuwenhoek onderzoekt een mogelijkheid om deze resistentie tegen te gaan. Er wordt onderzocht hoe bij een tumor mechanismen ontstaan waardoor hij resistent wordt tegen een nieuwe generatie van ‘personalized medicines’. Dat doen ze door het opsporen van de (talrijke) genetische afwijkingen in de tumor alsmede door geavanceerde genetische ‘screens’ in het laboratorium uit te voeren. Het onderzoek richt zich in eerste instantie op melanoom. Gezien de grote overeenkomsten in de genetische oorzaak van kanker zijn de resultaten die worden bereikt ook relevant voor de behandeling van andere kankervormen, zoals borstkanker, een andere veel voorkomende soort van kanker.

Woningontruiming Regionaal is blij dat wij dit soort onderzoek kunnen ondersteunen met ons werk.

Huisontruiming Regionaal is zakenvriend van het KWF

Deel dit bericht

Service