085-4014491
Woningontruiming nodig? Vind hier een bedrijf voor het ontruimen van uw woning. 1.200 klant reviews, rapportcijfer 9,6. Bel 085-4014491.

Woningontruiming in uw regio

Door diverse situaties vindt een woningontruiming plaats. Denk bijvoorbeeld aan een woningontruiming bij het verhuizen bij een sterfgeval, naar een verpleeghuis, een emigratie, een faillissement, bij samenwonen of een echtscheiding.

Familieleden, bewoners, nieuwe of huidige eigenaren zijn niet in staat of hebben geen tijd om het pand zelf naar behoren op te leveren. Het komt ook voor dat zij vanwege bepaalde herinneringen en emotionele betrokkenheid het moeilijk vinden om de woning te ontruimen. In dit deze situaties biedt Woningontruiming Regionaal een perfecte oplossing. Wij zorgen voor een snelle en professionele woningontruiming en oplevering van de woning.


Wat komt er kijken bij een woningontruiming?

 • De executeur testamentair /directe familie dient de huur op te zeggen voordat de woningontruiming kan beginnen.
 • Bij een koophuis dient de directe familie/ executeur testamentair hierover contact op te nemen met de makelaar.
 • De directe naasten krijgen de mogelijkheid om spullen met emotionele waarde uit de woning te halen.
 • Hierna ontruimen medewerkers van Woningontruiming Regionaal de gehele woning. De complete inboedel wordt hierbij uit het huis verwijderd. Alle bruikbare spullen worden ter beschikking gesteld aan goede doelen.
 • De woningontruimer houdt eventuele waardevolle spullen apart. In overleg levert hij of zij deze af bij een veilinghuis. Mocht de woningontruimer onverwachts waardevolle spullen tegenkomen die de naasten over het hoofd hebben gezien, dan zullen deze spullen apart gehouden worden.
 • Indien gewenst verwijderen wij de huidige vloer op zorgvuldige en professionele wijze.
 • Alle spijkers, schroeven en pluggen in muren en plafonds worden verwijderd. Wij vullen de overgebleven gaatjes en andere sporen.
 • De verlichting in het gehele pand zal worden verwijderd en de elektra punten worden van kroonsteentjes voorzien.
 • Bij een oplevering aan makelaar, familie of woningbouwvereniging worden soms bepaalde eisen gesteld. Bepaalde delen van de woning leveren we in originele staat op. Hierbij kunt u denken aan het afbreken van bouwwerken, het terughangen van deuren, herstel van stucwerk, schilderwerk etc.  Woningontruiming Regionaal neemt deze werkzaamheden voor u uit handen.
 • Woningontruiming Regionaal streeft naar een zo snel mogelijke oplevering van de woning in goed overleg met u..
 • Eventueel verzorgt Woningontruiming Regionaal de voor- en eindinspectie met de verhuurder of de makelaar. 
Woningontruiming Regionaal ontzorgt u graag op het gebied van het ontruimen van uw woning en alle bijkomende praktische zaken. Uiteraard gaan we bij een woningontruiming  zorgvuldig met uw inboedel om.
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491