085-4014491
Een opgeruimd huis geeft u niet alleen ruimte, maar ook veel rust. Laat onze Opruim coach u helpen!

Meer ruimte nodig in uw eigen huis?

 
Heeft u een huis, berging of zolder die u wilt opruimen, maar u weet niet waar u kunt beginnen of lukt u het lichamelijk niet of dit zelf te doen? Gaat u wellicht kleiner wonen en is het lastig om te kiezen wat u mee wilt verhuizen en wat niet? Onze opruim coach kan u helpen met opruimen en het maken van keuzes. 
 
We nemen samen met u de hele boedel door en alle spullen worden geselecteerd. Hierbij maken wij een verdeling op de spullen die blijven, wat weg kan en waar u nog over twijfelt. U neemt hierbij alle beslissingen zelf, maar de opruim coach helpt u hierbij. U staat er niet alleen voor!
 
Als de spullen die weg mogen zijn geselecteerd, dan kan de opruim coach ook zorgen voor het afvoeren van deze spullen. Als de spullen nog goed zijn, dan krijgen deze spullen een tweede kans via de goede doelen en overige organisaties waarmee wij samenwerken en als het niet meer bruikbaar is, dan wordt dat door ons afgevoerd.


Voor wie is de opruim coach bedoeld?

Heeft u teveel inboedel, een gebrek aan tijd of overzicht of bent u zelf lichamelijk niet in staat om het uit te voeren? Zoekt u meer ruimte en rust in uw huis? Dan is de opruim coach een uitkomst voor u.
 

Hulp van de opruim coach bij een seniorenverhuizing

Ook bij het organiseren en uitvoeren van een verhuizing, kan de opruim coach u assisteren tijdens het gehele traject, waaronder: 
  • het samen uitzoeken en opruimen van uw spullen in uw oude woning
  • het samen uitpakken en inruimen van uw spullen in uw nieuwe woning
  • het regelen en organiseren van de professionele verhuizing door ons bedrijf 
Tijdens de verhuizing heeft de opruim coach de leiding en is hij of zij uw aanspreekpunt.
 

Werkwijze

Tijdens een vrijblijvend en oriënterend gesprek, inventariseren wij de mogelijke problemen en wensen. Na afloop ontvangt u een gratis offerte en een plan van aanpak. Als u hiermee akkoord bent, dan plannen wij gelijk de eerste afspraak in.


Kosten opruimcoach

De behoefte aan een opruim coach variëert per situatie en dat vraagt om een advies op maat. Daarom bieden wij u een gratis offertegesprek aan, welke u kunt aanvragen via de offertebutton, zodat wij u een passend advies kunnen geven aan de hand van uw persoonlijke wensen.

Wie wil er nu niet een opgeruimd huis? Het geeft u naast ruimte ook veel rust.
 

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491