085-4014491
Huisontruiming nodig? U vindt hier snel een huisontruimer voor het ontruimen van uw woning. Meer dan 1000 klantbeoordelingen met rapportcijfer 9,6. Keurmerk en landelijke dekking.

ErfrechtMeesters

Wij, Len de Vries-Blom  en Bjoke Bergsma  vinden elkaar in onze passie voor het vak. We delen dezelfde drive om mensen te helpen in de moeilijkste en droevigste momenten van hun leven, het overlijden van een dierbare. 
Door onze gezamenlijke expertise in het erfrecht vanuit het notariaat en de advocatuur zijn wij dé ideale combinatie. Samen bieden wij ieder probleem het hoofd.

Wij bieden steun en oplossingen voor:
•    een goed voorbereid afscheid
•    het afwikkelen van een nalatenschap
•    executeurs en (wettelijk) vereffenaars
•    het opmaken van een testament en/of een levenstestament

Voorts kunnen wij:
•    adviseren bij het aanvaarden van een erfenis
•    optreden als executeur of (wettelijk) vereffenaar
•    adviseren bij minderjarige erfgenamen
•    adviseren bij notariële zaken
•    de aangifte erf- of schenkbelasting verzorgen
•    nalatenschappen met schulden 
•    enzovoort

ErfrechtMeesters uw partner in erfenissen!
In verschillende fasen van uw leven krijgt u ermee te maken, het verlies van een naaste of familielid. Bij ErfrechtMeesters bieden we deskundige begeleiding en persoonlijk advies: 
- vóór overlijden 
- direct na overlijden 
- na de uitvaart 
- bij onenigheid rondom de erfenissen 

Voorkomen is beter dan genezen
Zijn zaken niet goed geregeld vóór overlijden dan levert dat ná overlijden problemen op voor nabestaanden. Er is veel te regelen en het kan gaan om ingewikkelde zaken met banken, beleggingen, obligaties en verzekeringen. Naast alle emoties komt u ook financieel en fiscaal voor moeilijke keuzes te staan. U voorkomt problemen door u goed te laten adviseren en belangrijke zaken vast te leggen.

Wij nemen al uw zorgen uit handen
Na een overlijden komt er veel op u af. Het regelen van bankzaken tot het leeghalen van de woning. Zijn er schulden? Welke instanties moet u benaderen? Ook belastingzaken vragen om een juiste aanpak. Het afwikkelen van een nalatenschap is een complex proces.

Bij ErfrechtMeesters hebben we ruime ervaring en we nemen u alle zorg uit handen.

Onenigheid bij de erfenis, wat nu?
Bij het verdelen van de erfenis kunnen spanningen en zelfs ruzies ontstaan. Zeker wanneer er sprake is van vermogen. Ook echtscheidingen en nieuwe huwelijken in de familie hebben invloed op de afwikkeling. Tussenkomst van een professional biedt uitkomst. We zijn zeer ervaren in mediation. Daarnaast gaan wij als specialist geen rechtszaak uit de weg.

Persoonlijk, discreet en deskundig
We gaan op een persoonlijke en open manier met u in gesprek. U krijgt alle tijd om vragen te stellen. We weten als geen ander hoe belangrijk het is, dat u uw wensen onbelemmerd uit kunt spreken. We luisteren oprecht en alles is bespreekbaar.Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491