085-4014491
Huisontruiming nodig? U vindt hier snel een huisontruimer voor het ontruimen van uw woning. Meer dan 1000 klantbeoordelingen met rapportcijfer 9,6. Keurmerk en landelijke dekking.

Leger des Heils- Reshare

Samenwerking Leger des Heils - RESHARE - Huisontruiming Regionaal


HET LEGER DES HEILS HOUDT ZICH AL MEER DAN HONDERD JAAR BEZIG MET INZAMELING VAN KLEDING.
Zij hergebruiken kleding, jaarlijks zo’n 23 miljoen kilo. Er kan nog zoveel gedaan worden met tweedehands kleding.
We geven een gedeelte van de kleding gratis aan mensen die ze niet kunnen betalen. In Nederland, maar ook in het buitenland. Bijvoorbeeld als er ergens een ramp heeft plaatsgevonden. We hebben altijd een noodvoorraad klaar staan.
Ook gaat een gedeelte van de kleding naar een tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils. Daar wordt het verkocht aan mensen die rondkomen van een minimum of gratis verstrekt aan mensen in een crisissituatie.
Tot slot wordt een gedeelte van de kleding verkocht. Met de opbrengst van deze kleding kunnen we het hulpaanbod steunen van het Leger des Heils. Denk aan opvang voor tienermoeders en daklozen, projecten met tienermoeders, jeugdzorg of arbeidsintegratie.

Duurzaamheid is erg belangrijk. Daarom zoeken ze voortdurend met elkaar naar mogelijkheden om het hele proces van kledinginzameling en -verwerking beter te maken. De eerste stappen zijn al gezet op het gebied van recycling. Dat bouwen ze met nieuwe kennis en technieken steeds verder uit, zodat in de toekomst alle textiel kan worden verwerkt tot een nieuw product. Zo dienen ze het milieu, want hoe meer textiel zij kunnen recyclen, hoe minder er via het huisafval in de verbrandingsoven terecht komt.


Ook Huisontruiming Regionaal vindt duurzaamheid erg belangrijk. Wij proberen alle boedel een tweede leven te geven via kringloopwinkels, marktplaatshelper en/of het Leger des Heils.
Huisontruiming Regionaal verzamelt alle kleding uit de ontruimingen van woningen komen. Eens per maand komt een van de 35 hierboven genoemde vrachtwagens van het Leger Des Heils Reshare de kleding ophalen om deze op de juiste plaats te brengen. 
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491