085-4014491
Huisontruiming nodig? U vindt hier snel een huisontruimer voor het ontruimen van uw woning. Meer dan 1000 klantbeoordelingen met rapportcijfer 9,6. Keurmerk en landelijke dekking.

Vendu Notarishuis

Het kopen op een veiling biedt geweldige kansen, of het nu gaat om het uitbreiden van een verzameling of unieke stukken kopen voor in en om uw huis.

Het Vendu Notarishuis organiseert circa tien veilingen per jaar, waar meer dan 15.000 objecten onder de hamer komen. Klassieke auto's, Indonesische kunst en kunstnijverheid, Chinees porselein, zilver, schilderijen, sieraden, meubels en bronzen beelden.

De designveiling is ons nieuwste concept, hierin bieden wij een podium voor objecten uit de 20ste eeuw. 

Wilt u niks kopen, maar heeft u juist objecten om te verkopen? Ook dat kan. 
  • U komt op afspraak met de goederen langs. Onze experts bekijken of deze geschikt zijn voor één van onze veilingen. Bij bijzondere stukken en bij grote collecties is het, in overleg, mogelijk dat een van onze experts bij u komt inventariseren. Indien uw goederen geschikt zijn voor veiling, nemen wij deze in en ontvangt u van ons een ontvangstbewijs.
  • De goederen worden verkaveld (omschreven en voorzien van lotnummer en richtprijs). Hierover ontvangt u, voorafgaand aan de veiling, een schriftelijk bericht. Hierin wordt vermeld wanneer, onder welk kavel nummer en met welke omschrijving de goederen worden geveild.
  • De goederen worden geveild. Wanneer deze tijdens de veiling zijn verkocht ontvangt u vier weken na de laatste veilingdag een verkooprekening. Hierop staat de opbrengst van de goederen vermeld minus de commissiekosten. Het nettobedrag wordt aan u overgemaakt. Wanneer de goederen onverhoopt niet verkocht zijn, kunnen we ze desgewenst nog eens veilen. Dit gebeurt in overleg.
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491