variable @screen-xs-max is undefined in file /hosting/huisontruiming-regionaal.nl/public_html/lcms2/default_templates/formulier/nieuwsbrief/style.less in style.less on line 11, column 31
09|       display:inline-block;      
10|       vertical-align:middle;
11|       @media (max-width:@screen-xs-max){
12|         width:70%;
13|         vertical-align:bottom;
14|       }
Huisontruiming van een kasteel - Huis ontruimen - Huisontruiming Regionaal
085-4014491
Dat is nog eens een bijzondere huisontruiming of eigenlijk kasteelontruiming. Een bijzondere klus waar Huisontruiming C.V.S. B.V. haar hand niet voor omdraait. Oké, het vraagt hier en daar wat improvisatie, maar uitdagingen, dáár houden wij wel van.
Naar overzicht

Huisontruiming van een kasteel

05 oktober 2014 Dat is nog eens een bijzondere huisontruiming of eigenlijk kasteelontruiming. Een bijzondere klus waar Huisontruiming C.V.S. B.V. haar hand niet voor omdraait. Oké, het vraagt hier en daar wat improvisatie, maar uitdagingen, dáár houden wij wel van.


Het prachtige Middeleeuwse kasteel Huys Warmont bevindt zich in een bosrijk gebied in Warmond. De huidige bewoner heeft besloten om het kasteel te verlaten. Aan het team van Woningontruiming C.V.S. B.V. de taak om de linkervleugel van het prachtige complex leeg te ruimen. Een taak die wel wat complicaties met zich meebrengt, omdat de brug die over de kasteelgracht ligt, niet bestemd is voor zware voertuigen. Om deze reden kunnen wij het binnenplein niet gebruiken om de vele inboedel uit het kasteel te halen. Met de vele trappetjes, lange gangen die het kasteel rijk is en de langere afstand naar onze voertuigen, vergt dat méér inspanning dan gebruikelijk. En dan is een heerlijke lunch in de zon op zo'n prachtige locatie, méér dan welkom, zoals u kunt zien op bijgaande foto.

Een groot deel van de inboedel is inmiddels verhuisd naar veilinghuis Onder de Boompjes in Leiden, die de prachtige meubelstukken, schilderijen en andere kostbaarheden uit het huis gaat veilen. Dus wie nog op zoek is naar unieke stukken uit dit prachtige kasteel in Warmond, verwijs ik graag naar de website van Veilinghuis 'Onder de Boompjes'. De rest van de boedel is inmiddels verhuisd naar diverse adressen van de familie. De items waar men nog even géén raad mee weet, is verhuisd naar onze tijdelijke opslag, CVS miniopslag.

De klus is nog niet geklaard, volgende week gaan we ermee verder en daar wacht ons een nieuwe uitdaging: het verwijderen van de vleugel vanaf de derde etage van het kasteel. Ook dát gaat lukken door woningontruiming regionaal!

Deel dit bericht

Service