variable @screen-xs-max is undefined in file /hosting/huisontruiming-regionaal.nl/public_html/lcms2/default_templates/formulier/nieuwsbrief/style.less in style.less on line 11, column 31
09|       display:inline-block;      
10|       vertical-align:middle;
11|       @media (max-width:@screen-xs-max){
12|         width:70%;
13|         vertical-align:bottom;
14|       }
Verborgen schatten tijdens offerte huisontruiming - Huis ontruimen - Huisontruiming Regionaal
085-4014491
Het komt regelmatig voor dat we bij een offerte verborgen schatten tegenkomen tijdens onze ronde door de woning. De familie heeft vaak géén idee wat er allemaal in de woning staat en dat dit ook nog wel eens geld op kan leveren. De tafel van oma die altijd bedekt lag onder een Perzisch tapijtje, kan dan zomaar een paar honderd euro opbrengen.
Naar overzicht

Verborgen schatten tijdens offerte huisontruiming

25 september 2014 Het komt regelmatig voor dat we bij een offerte verborgen schatten tegenkomen tijdens onze ronde door de woning. De familie heeft vaak géén idee wat er allemaal in de woning staat en dat dit ook nog wel eens geld op kan leveren. De tafel van oma die altijd bedekt lag onder een Perzisch tapijtje, kan dan zomaar een paar honderd euro opbrengen.


Gedurende onze ronde door de woning zijn onze regiomanagers altijd extra alert op mogelijke verborgen schatten tussen de vaak oud-ogende meubels. Het komt toch wel regelmatig voor dat dergelijke meubels, klokken of sieraden vele euro's waard blijken te zijn. En de familie weet vaak van niets. Wij doen niet aan het opkopen van meubels, maar wij bieden dit voor onze klanten aan bij een gerenommeerd veilinghuis, waar het mogelijk geveild kan worden. En dat is toch een leuke meevaller, zeker als de nabestaanden zelf géén interesse in de spullen hebben.

Tijdens zo'n bezoek maken wij foto's van de items waarvan wij denken dat het misschien bij het veilinghuis aangeboden kan worden. Binnen een aantal dagen krijgen we een reactie terug van de taxateur van het veilinghuis waarmee wij samenwerken en maken wij regelmatig de familie heel blij met een onverwachte opbrengst. Tijdens de ontruiming pakken we deze items zorgvuldig in en brengen wij ze naar het veilinghuis. De mogelijke opbrengst die eruit voortvloeit wordt vanzelfsprekend op de rekening van de erven gestort. Huisontruiming Regionaal zit daar niet tussen. We regelen het en dat hoort gewoon bij onze service.   woningontruiming.

Deel dit bericht

Service