085-4014491
Huisontruiming nodig? U vindt hier snel een huisontruimer voor het ontruimen van uw woning. 865 klantbeoordelingen met rapportcijfer 9,6. Keurmerk en landelijke dekking.

Huisontruiming Utrecht, Senioren verhuizing regio Utrecht 

Huisontruiming Regionaal is een ervaren en dynamisch ontruimingsbedrijf, opgedeeld in 6 regio’s met ieder een eigen regiomanager.

Huisontruiming CVS houdt zich bezig met het ontruimen van huizen in Utrecht en omgeving.

Utrecht, een stad met ruim 330.000 inwoners. Een zeer grote stad, met veel verschillende soorten huizen. Een ontruiming van een huis in Utrecht vraagt vaak om een andere aanpak dan het ontruimen van een huis in een rustigere omgeving. Op logistiek vlak moet het één en ander worden geregeld. Zo zijn de straten vaak smal, waardoor containers niet of nauwelijks geplaatst kunnen worden en daarnaast heb je in Utrecht vaak te maken met parkeervergunningen. Dit vraagt om creativiteit en vooraf goed doordachte plannen. 
Naast situaties met betrekking tot parkeren en plaatsen van containers, kunnen zich ook situaties voordoen binnenshuis. Vaak beschikken de huizen in Utrecht niet over een lift. Op dit soort momenten kunnen we gelukkig gebruik maken van een verhuislift. Op deze manier kan de inboedel bij een huisontruiming of seniorenverhuizing toch snel uit een huis gehaald worden. 

De medewerkers van Huisontruiming Regionaal in Utrecht, Huisontruiming CVS, beschikken over de juiste benodigde materialen en expertise om de huisontruiming en seniorenverhuizing op professionele en efficiënte wijze voor u uit te voeren.  Alle spullen worden met uiterste zorg uit de huis gehaald zodat de bruikbare spullen ook bruikbaar blijven. 
Heeft u interesse in de diensten van ons bedrijf voor de regio Utrecht neemt u dan contact op voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Huisontruiming Utrecht? Huisontruiming CVS helpt bij:
•    Huisontruiming 
•    Bezemschone oplevering
•    Schoonmaak
•    Vloerverwijdering
•    Herstelwerkzaamheden
•    Recycling 

Huisontruiming CVS heeft ruime ervaring met huisontruimingen in Utrecht en omgeving.
Behalve Huisontruiming verzorgen wij ook…
•    Verhuizingen, met name seniorenverhuizingen
•    Tuin opschonen
•    Het afvoeren van afval
•    Opslag 

Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan!
Huisontruiming Utrecht ? Bel voor meer info 085-401 44 91 


Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491