085-4014491
Huisontruiming nodig? U vindt hier snel een huisontruimer voor het ontruimen van uw woning. Meer dan 1000 klantbeoordelingen met rapportcijfer 9,6. Keurmerk en landelijke dekking.

MarktplaatsHelper - Huisontruiming Regionaal


MarktplaatsHelper - Huisontruiming Regionaal


Soms kom je voor de lastige situatie te staan waarin je in korte tijd een huis moet leegruimen. Dit vraagt een persoonlijke en zorgvuldige aanpak.


Dierbare bezittingen wil je graag zelf bewaren. Maar wat doe je met de waardevolle meubels of andere items die een tweede leven verdienen en waar je zelf geen ruimte meer voor hebt?
Deze boedel wil je niet zomaar weggeven of weggooien, maar je hebt ook geen tijd om alles zelf te verkopen. Daarom bieden wij – samen met Marktplaatshelper B.V. – een gecombineerde verkoop- en ontruiming service.


Gecombineerde verkoop- en ontruiming service

Wij hebben als Huisontruiming Regionaal op dit moment een samenwerkingsverband met de specialist in Nederland op het gebied van het verkopen van goede kwaliteit en duurzame inboedel: MarktplaatsHelper ! 

De aanpak van Marktplaatshelper is eenvoudig. De verkoop wordt gedaan in 3 stappen:
*Online
*Verkoop
*Opbrengst


Selecteren van spullen

Nadat jij de dierbare spullen die je zelf wilt bewaren uit het huis hebt gehaald, kun je aangeven welke meubels en overige items volgens jou nog een verkoopwaarde hebben. Huisontruiming Regionaal B.V. kan je hierin bijstaan; de regiomanager van Huisontruiming Regionaal weet welke spullen via MarktplaatsHelper kunnen worden verkocht. Zodra de keuze door jou is gemaakt, zal Huisontruiming Regionaal B.V. ervoor zorgen dat jouw inboedel naar de MarktplaatsHelper winkel bij jou in de buurt worden gebracht.


Verkopen van spullen Marktplaats

Helper neemt de tijd om jouw waardevolle artikelen goed te verkopen. Dit is anders dan bij een veiling waarbij je afhankelijk bent van dat ene moment waarop jouw items worden verkocht en de kopers die dan aanwezig zijn. Het is ook anders dan een opkoper, waarbij jouw spullen meestal nog maar weinig opleveren.


Ontruimen van het huis

Nadat  jouw verkoopbare items door Huisontruiming Regionaal B.V. naar MarktplaatsHelper zijn gebracht, zullen wij verder gaan met het leegmaken van het huis. De inboedel die in de woning is achter gebleven en niet voor verkoop in aanmerking komen, worden zoveel mogelijk hergebruikt via de goede doelen waar wij mee samenwerken.


Tarieven

Ontruimen kost geld, maar het verkopen van spullen levert juist geld op. Hierdoor wordt de gecombineerde verkoop- en ontruiming service extra aantrekkelijk voor jou.


Contact

Wil je gebruik maken van deze gecombineerde verkoop- en ontruiming service?


Neem dan contact op Huisontruiming Regionaal
info@huisontruiming-regionaal.nl
085 – 401 44 91

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491